Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΓΕΥΣΗ

Η ιστορία της ελληνική βιομηχανία τροφίμων ΑΦΟΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Ο.Ε., με το διακριτικό τίτλο ΠΑΣΤΕΛΟΠΟΙΙΑ ΡΟΥΜΕΛΗΣ, ξεκινά το 1978 στο νομό Φθιώτιδας με στόχο την παραγωγή και διάθεση παραδοσιακών παστελιών ανώτερης ποιότητας και γεύσης αποκλειστικά από ελληνικές αγνές πρώτες ύλες.

Βασική αξία της οικογένειας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ήταν η πίστη και η συνέπεια στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευή του παστελιού, διατηρώντας πάντα αναλλοίωτες τη συνταγές των προϊόντων της από το πρώτο παστέλι μέχρι και σήμερα.

"Ελληνικές πρώτες ύλες”
“Ασφάλεια & ποιότητα”

Πρωταρχικός στόχος της οικογένειας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν και συνεχίζει να είναι η πίστη στην παραδοσιακή γεύση των προϊόντων της και η δημιουργία νέων πάντα πιστό σε αυτή.

“Σήμερα, 2 γενιές μετά την πρώτη ημέρα λειτουργίας, από μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση τοπικής εμβέλειας, έχουμε αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών με πιστούς πελάτες και καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα.”

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ποιοτικός Έλεγχος – Καινοτομία
baking

ΠΟΙΟΤΗΤΑ &
ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Η ποιότητα των πρώτων υλών, η σταθερή γεύση των προϊόντων αλλά και ο αυστηρός έλεγχος της παραγωγής αποτελούν τις βασικές αρχές για την επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης καθώς και της εμπιστοσύνης τόσο των συνεργατών όσο και τελικών καταναλωτών.

sesame plant

ΑΣΦΑΛΕΙΑ &
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Αδιαπραγμάτευτος στρατηγικός και επιχειρηματικός στόχος είναι οι συνεχείς επενδύσεις στην ασφάλεια και εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας, δημιουργώντας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα ανάπτυξης και καινοτομίας.

iso2

ΕΛΕΓΧΟΣ &
ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Επενδύουμε στον ποιοτικό έλεγχο των λειτουργικών και παραγωγικών διαδικασιών με στόχο την εξασφάλιση της υψηλής και σταθερής ποιότητας από την επιλογή της πρώτης ύλης μέχρι τη διάθεση του προϊόντος στον τελικό καταναλωτή.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΔΙΑΝΟΜΗ

Ευελιξία – Ασφάλεια – Ταχύτητα

Με υπερσύγχρονες και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.000τ.μ. στη Στυλίδα Φθιώτιδας, καθημερινά, τόσο η παραγωγή όσο και η διανομή των προϊόντων από ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων εξυπηρετεί άμεσα και γρήγορα όλα τα σημεία χονδρικής και λιανικής πώλησης των προϊόντων της επιχείρησης σε όλη την Ελλάδα.

Το δίκτυο διανομής της ΑΦΟΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Ο.Ε. επεκτείνεται συνεχώς με στόχο να βρίσκεται πάντα δίπλα στον επαγγελματία με παραδόσεις την επόμενη ημέρα από την λήψη της παραγγελίας.

“Οι πελάτες μας είναι και συνεργάτες μας! Για αυτό το λόγο, η δέσμευσή μας σε κάθε μας συναλλαγή είναι η άμεση, γρήγορη και καθημερινή επικοινωνία και εξυπηρέτηση των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα.”

centered logo roumelis
Μετάβαση στο περιεχόμενο